Brazilie

Aanstaande zomer speelt het Nederlands elftal het WK voetbal in het prachtige Brazilië en wat is er nu mooier om een zonvakantie te combineren met dit fantastische evenement! Nederland speelt een een loodzware poule en dat maakt het nog leuker om een vakantie naar Brazilië te boeken. Door de poule indeling heeft Nederland meerdere speelsteden die verspreid liggen over het land. De wedstrijd tegen Spanje is in Salvador en daarna speelt Nederland tegen Australië in de havenstad Porto Alegre. De laatste poule wedstrijd speelt Oranje tegen Chili in het mooiste stadion in Sao Paulo. Alle genoemde speelsteden voor de poule fase hebben meer dan genoeg accommodaties om iedereen van een slaapplek te voorzien. Een zon, zee en voetbal vakantie in Brazilië zal absoluut niet goedkoop zijn maar als je het er voor over hebt dan zul je een hele mooie en geweldige ervaring beleven in dit prachtige land.

Brazilië is meer dan voetbal

Natuurlijk is het mooi genomen dat Oranje meedoet aan het WK voetbal maar ook zonder het aanstaande WK is Brazilië een aanrader als vakantieland. Het land heeft prachtige stranden en een afwisselend landschap. Brazilië zal aankomende zomer overspoelt raken door fans uit over de hele wereld maar het land is nog geen populaire vakantiebestemming al is het een prachtig mooie vakantiebestemming waar je heerlijk kunt genieten van de zon, de zee en de oogverblindende zandstranden. Voor aankomende zomer is het voor Oranje fans vooral aan te raden om naar Salvador te reizen wand deze kustplaats heeft alles wat je van een zonvakantie kan verwachten. Plan je vakantie precies met de eerste voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal en geniet helemaal van de Oranje sfeer in deze mooie badplaats. Boek nu al je vakantie voor 2014 en boek een zonvakantie Brazilië!

Brazilië en de Malediven populair in 2014?

Uit recent onderzoek is gebleken dat Brazilië en de Malediven de twee populairste vakantiebestemmingen voor 2014 kunnen worden. De laatste jaren bezoeken steeds meer Nederlanders deze wonderschone vakantielanden. Veel Nederlanders boeken een all inclusive Malediven vakantie. Deze vakantie staat voor pure luxe en genieten. De all inclusive formule zorgt ervoor dat men kan eten en drinken wat men wil. De Malediven is een echte oase aan luxe. Iemand die in dit gebied op vakantie is heeft het gevoel dat men in een film beland is. Het land is echt geweldig mooi!